Aurinkosähkö

Saat meiltä nykyaikaisen ja kotimaisen aurinkosähköjärjestelmän. Suunnittelemme yhdessä teidän sähkönkäytön tarpeen mukaisen järjestelmän, asennamme sen ja suoritamme käyttöönoton.

 

Areva Solarin aurinkopaneelit keräävät ilmaisen aurinkoenergian taivaalta, jonka järjestelmämme muuntaa sähköksi kotisi käyttöön.

 

 

Aurinkosähköjärjestelmien myynti ja lisätiedot:

Tomas Nylund

tomas.nylund@kodinkonehuoltoranta.fi

Ilmalämpöpumput

ILMALÄMPÖPUMPPU SÄÄSTÄÄ ENERGIAA JA RAHAA

 

Viilennä kotisi kesällä ja lämmitä sitä talvella. Säästösi lämmityskuluissa alkaa välittömästi kun lämpöpumppusi on otettu käyttöön.

 

Saat meiltä laitteet, asennuksen, huollon ja käyttöönoton sekä tarvittavan tuen laitteen käyttämisestä. Huollamme pumppusi pantentoidulla Fres Wash -pesutekniikalla. Pesu lisää pumppusi tehoa ja käyttöikää.

 

Ilmalämpöpumppujen myynti ja lisätiedot:

Tomas Nylund

tomas.nylund@kodinkonehuoltoranta.fi

Pesulakoneet

Myymme ja asennamme Miele-Professional ja Talpet- pesulakoneita.

Ota yhteyttä myyntiimme

 

Tomas Nylund

tomas.nylund@kodinkonehuoltoranta.fi

Mobair

Ilmanvaihdon parantaminen on helpompaa kuin luulit.

 

Kodin ilmanvaihto saadaan helposti kuntoon Mobair-tuotteilla. Tuloilmalaitteen avulla tunkkaisen sisäilman tilalle saadaan puhdistettua ja raikasta ilmaa, tarvittaessa myös lämmitettynä. Oleskelu ja työskentely sisällä on mukavampaa ja voit paremmin!

 

 

 

 

 

Suomalaiset Mobair-tuloilmalaitteet sopivat niin kerros-, rivi- ja omakotitaloihin kuin julkisiin tiloihinkin, kuten päiväkoteihin, kouluihin majoitustiloihin ja liiketiloihin. Työtilan tai kodin ilmanvaihto paranee, kun raitis ilma saadaan sisälle vedottomasti, ilman ulkoilman siitepölyjä, katupölyä tai saasteita.

Mobair tuloilmalaitteen avulla kodin ilmanvaihto saadaan kuntoon ilman kallista ilmanvaihtojärjestelmän remonttia.

 

Itse asennettavat huonekohtaiset tuloilmalaitteet ovat edullisempi ja vaivattomampi ratkaisu, joilla kodin ilmanvaihto saadaan kuntoon vaivatta. Tuloilmalaite sopii myös ilmeeltään erilaisiin tiloihin, sillä laitteen puukotelon voi maalata, tapetoida ja pinnoittaa juuri sen näköiseksi kuin tilaan sopii.

 

Ilmanvaihdon parantaminen Mobair-laitteilla

 

lmanvaihdon parantaminen on mahdollista myös huonekohtaisesti asennettavien Mobair-ulkoilmaventtiiliten avulla. Nämä venttiilit tuovat kodin ja muiden rakennusten sisätiloihin raitista ulkoilmaa suodatettuna ja tarvittaessa lämmitettynä. Raitis ilma virtaa sisälle aina vedottomasti. Näin toteutettu ilmanvaihdon parantaminen ei siis aiheuta ikävää vedon tunnetta. Laitteen läpi virtaava ilma täyttää sisällä olevaa alipainetta ja näin vähentää myös muualta vuotoina tulevan puhdistamattoman ilman määrää.

 

Mobair-laitteen voi asentaa itse suoraan seinään esim. ilmanvaihtoventtiilin päälle tai tarpeen vaatiessa seinään tehdään ilmanottoaukko. Laitteiston avulla suoritettava ilmanvaihdon parantaminen ei aiheuta näkyviä muutoksia talon julkisivuun tai sisätiloihin; Mobair-laitteet ovat pienikokoisia, hiljaisia ja tyylikkäitä. Valkoisen puukotelon voi halutessaan esimerkiksi maalata tai tapetoida sisustukseen sopivaksi.

Allaway Manta keskuspölynimurijärjestelmät

Olemme alueen valtuutettu Allaway Manta huoltoliike.

 

Suoritamme järjestelmien vikakorjauksia ja perushuoltoja Keski-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä, niin keskustellaaan lisää.

 

Tomas Nylund

tomas.nylund@kodinkonehuoltoranta.fi

Vesi-ilmalämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on uusin lämpöpumpputekniikkaa hyödyntävä lämmitysratkaisu. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Kompressorilla voidaan lämmittää myös tilojen lämmitys- ja käyttövesi noin +50 celciusasteen tasolle saakka, jonka ylimenevä osa on lämmitettävä esimerkiksi sähkövastuksella.

 

Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan hoitaa koko talon lämmitystarve,

mutta se tarvitsee kylmimpiä aikoja varten varajärjestelmän. Ilma-vesilämpöpumppu toimii samalla periaatteella kuin muutkin lämpöpumput. Siinä on kaksi lämmönvaihdinta: höyrystin ja lauhdutin.

 

Lämmityskauden aikana on kuitenkin vain vähän sellaisia päiviä, jolloin ilma-vesilämpöpumppu ei riitä. Talossa, jossa on ilma-vesilämpöpumppu, puun käyttö kovien pakkasten aikana on tehokas tapa vähentää ostettavan sähköenergian määrää.

 

Ilma-vesilämpöpumppu on hyvä ratkaisu silloin, kun ei voida tehdä maalämmön vaatimaa vaakaputkistoa tai lämpökaivoa. Investointi on yleensä maalämpöä halvempi, mutta investointiero riippuu monesta asiasta. Investoinnin suuruus vaihtelee yleensä noin 7 000-14 000 euron välillä tyypillisessä pientalossa. Toisaalta UVLP antaa maalämpöä vähemmän ilmaisenergiaa vuositasolla. Etelä-Suomen lauhemmat sääalueet ovat laitteen energiatehokkuuden kannalta suotuisampia kuin pohjoisemman Suomen olosuhteet.

Soveltuu uusiin ja vanhoihin taloihin

 

Ilma-vesi-lämpöpumpun etuna verrattuna maalämpöpumppuun on halvempi hankintahinta sekä se, että se voidaan asentaa sellaisiinkin kohteisiin, joihin maalämpöpumpun asennus ei maaperän laadusta johtuen ole mahdollista. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa helposti myös olemassa olevaan taloon, jolloin se voidaan asentaa vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle tai rinnalle. UVLP voidaan myös kytkeä niin sanottuun hybridikäyttöön esimerkiksi olemassa olevan öljylämmityksen tueksi, jolloin öljykattila lämmittää talon kylmimmillä keleillä ja tarvittaessa tukee Ilma-vesilämpöpumppu.

 

Lue lisää tästä!

09 - 288 709

huolto@kodinkonehuoltoranta.fi